Skip to main content

SERVICE

Service på dit faldsikringsudstyr

 

Faldsikringsudstyr skal efter gældende EN 365 norm efterses mindst en gang hver 12 måned. Har jeres faldsikringsudstyr været udsat for et fald eller udsat for maksimal belastning, bør udstyret efterses af faguddannede personer i henhold til producentens anvisninger. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt jeres faldsikringsudstyr er i god stand og klar til brug, bør du kontakte Faldsikring Danmark, så vi kan sende en servicetekniker for at efterse jeres udstyr. 

Du kan trygt overlade service af dit faldsikringsudstyr til Faldsikring Danmark. Vores faguddannede medarbejdere har alle de nødvendige uddannelser, certifikater og kompetencer til at servicere, kontrollere og godkende wiresystemer, ankerposter, stiger samt personligt faldsikringsudstyr som seler, liner, glidere ect.

Serviceaftale hos Faldsikring Danmark

Kontakt Faldsikring Danmark og få en serviceaftale på jeres faldsikringsudstyr. Hos os får du et specielt tilpasset serviceaftale, alt efter hvilket anlæg og hvilket udstyr I har. Dermed er du altid sikker på at:  

  • du altid har faldsikringsudstyr, der er i orden og at det lovpligtige serviceeftersyn er udført til tiden, da vi holder styr på kalenderen for dig.
  • du og håndværkere på et mærkat tydeligt kan se, at faldsikringsudstyret er efterset og godkendt, samt hvornår det næste eftersyn skal foretages.
  • du får tilsendt en servicerapport på mail, når vi har efterset dit faldsikringsudstyr. Den er din dokumentation for at dit udstyr er i orden.
  • eftersynet bliver gemt i Ikontrol og du får bruger-adgang til programmet. Du kan dermed altid gå ind og hente eftersynet frem, hvis en håndværker eller arbejdstilsynet spørger til det. Dermed slipper du for at holde styr på papir og har altid adgang til dokumenterne, også når du er på farten.

Hvordan ser jeg om faldsikringsudstyret er beskadiget og skal udskiftes?

Det er vigtigt at sikre, at dit faldsikringsudstyr er i god stand, da det er med til at beskytte dig mod alvorlige skader, hvis du skulle falde. Der er dog nogle tegn, der kan tyde på, at dit udstyr er beskadiget og skal udskiftes. Det kan for eksempel være revner eller andre synlige skader på selve udstyret, eller hvis dele af udstyret ikke længere fungerer, som det skal.

Hvis du er i tvivl, så er det altid en god idé at kontakte Faldsikring Danmark for at få vurderet, om dit udstyr skal udskiftes.